Australian bodycare god mod tør hud – Gratis fragt

Repair creme klare nemt den tørre hud – bemærk gratis fragt

Tag et kig i spejlet. Hvis du er heldig, kan du hovedsagelig iagttage en skøn selv-tonet, blød, glat og stram hud. Hvis du er ligesom de fleste af os, vil du også beklageligvis også se ujævn pigmentering, de første alderspletter gyset kan strækkes videre til slap hud, rødme, fine linjer og rynker, og en mere kedelig eller tør udseende hud for nu rigtigt at pensle det ud. Alle disse såkaldte “fejl” er et bevis på beskadiget hud. Ligesom en helt ny bil gradvist mister sin skinnende glans og bliver ætset, sløv, rusten, ridset, og mærket tager vores hud over årene skade som følge af for meget eksponering fra elementernes rasen, og på grund af de ændringer, der sker inde i dig som du bliver ældre.

Australian bodycare

Australian bodycare er baseret på naturstoffer – Leveret med fri fragt

Søger du en paraben-fri natursalve mod tør hud, rødmen, irritation, så er Australian bodycare’s reparations produkt måske noget for dig. Den er ganske fantastisk til tør hud, skællet hud, og i øvrigt som alround creme. Den indeholder naturstof og ikke andet, så den er med garanti parabenfri, hvilket er en nyttig egenskab i en tid, hvor producenterne er i færd med at udfase parabenerne, fordi nogle af dem er under mistanke for at kunne fremkalde en hormonforstyrrende effekt. Australian bodycare er endvidere fri for andre tilsætningsstoffer såsom konserveringsmidler, parfume, emulgatorer, aminer og silikone. Det hjælper med at beskytte huden og den forebygger infektioner, hvilket gør Australian bodycare det første valg til pleje af følsom, reaktiv eller tør hud.
Australian bodycare Bodt creme er et af de meget få produktsortimenter på markedet specielt fremstillet til hudproblemer og følsom hud. Når du bruger elementer og forbindelser fra planter og natur til reparation og vedligeholdelse af din hud bruger du et produkt, der arbejder med din huds naturlige processer, hvilket er en ydet garanti for, at du her har den bedste pleje, der findes på markedet.

Creme Australian bodycare creme til brug ved tør hud, daglig pleje m.m

Australian bodycare indeholder Troldenød, som er et naturligt Fedtstof ud vundet af fåreuld. Lanolin er en meget fed salve. Den opretter fugten i selv meget tør og sprungen hud. Så den må siges at være en utrolig effektiv salve, der allerede efter få ganges brug viser en bedring i huden. Den virker både blødgørende, beskyttende og antistatisk. Stoffet gennemtrænger hudens yderste lag ind til underhuden og virker som en fugtighedsreserve, der er kendt for at bibeholde hudens fugtighed. Desuden er bivoks en vigtig bestanddel, der lejrer sig som en tynd ikke-fedtende hinde på huden; den skærmer huden mod udtørring og den giver fornyet glans og forebygger rynkedannelse.
Australian bodycare indeholder det sunde Økologisk Sheasmør
Sheasmør indeholder bl.a. kanel, der beskytter mod solens stråler. Sheasmør kendes også som en ingrediens i bl.a. håndbalsam, læbebalsam og sæber. Endvidere indeholder det, E-vitamin, karotin og allantoin. Smørret virker helende, beskyttende, blødgørende, solbeskyttende og minimerer udtørring af din hud. Her til kommer, at det er fugtgivende og helende. Derfor supplerer sheasmørret lanolinen og bivoksen ganske godt, fordi den er kendt for at tilføje gunstige virkninger med hensyn til en lang række af hudproblemer, der allerede forebygges eller modvirkes af lanolin, bivoks og sheasmør. Søger du en naturlig body creme så er det denne du skal købe, det vil du ikke fortryde.
Australian bodycare rummer bergamot, som er gavnlig mod skadet hud, irritationer, ødelagt hud.
Indeholder 100 ml Australian bodycare

En beretning fra en kunde der har brugt Body creme naturlig kosmetik

I starten troede jeg ikke ’et klap’ på det der med madvarer som kosmetik og hudpleje. Jeg må indrømme at jeg faktisk troede, at det var et ’stunt’ eller en ’practical Joke’. Og en aften jeg havde veninderne på besøg, bragte jeg det på bane. Vi hyggede os rigtigt med rødvin og en række gode oste og snacks. Min mand var henvist til køkkenet som vores ’tjenende ånd. Det er noget, han godt kan li’, at få lov til at være ’flue på væggen’ under sådan en venindesnak. Vi var mange, der fnisede for senere at ende i store grin. Det ene mystiske eksempel efter det andet, fik humøret til stige et par grader. At smøre sig ind i chokolade og lægge agurkeskiver på huden og alle mulige andre ting, der normal ryger ned i mavesækken, var da lige ’til grineren’? Men der var en, der ikke deltog i ’fnise-flippet’. Efter hun havde siddet og kigget lidt uden at sige et ord, udbrød hun spontant: ”Jamen grin I bare, men der altså noget om snakken alligevel”. Hun fortalte om en ældre kvinde, hun have set i en TV udsendelse, der i årevis havde brugt naturprodukter og fødevarer som kosmetik. Kvinden havde sparet en del penge, fordi hun var befriet for at købe de mange dyre produkter, man finder hos Matas eller i stormagasinernes afdelinger. Hun kunne også berette, at den etablerede kosmetiske industri var nervøse – ja man havde reageret voldsomt på denne udsendelse, fordi man godt var klar over, at det her kunne komme til at koste dyrt.

Dagene derefter kunne jeg ikke få det, hun havde sagt ud af hovedet. Jeg ’googlede’ rundt på nettet, og jeg kunne læse om århundreders sædvaner blandt kvinder i en verden, hvor masseproduktion og kemiske produkter baseret på GMO’ere, parabener, phenoxyethanol, nanopartikler, silicium, PEG og syntetiske parfumer endnu ikke var til rådighed. For kvinden har jo da til alle tider ønsket at gøre sig mere end naturlig smuk. Jeg læste om oldtidens egyptiske Kleopatra og de gådefyldte hemmeligheder bag hendes legendariske gudindelignende skønhed. Hun er gået over i historien som en, der kunne sno oldtidens magtfulde mænd omkring sin lillefinger på grund af, at hun var billedskøn. Det er lykkes at rekonstruere hendes oprindelige udseende ved brug af computerbaserede metoder, og at hun så godt ud, er der selv set med nutidens øjne ingen tvivl om. Hun er en tidløs ’diva’. Smuk som hun var talte det ikke så lidt i det storpolitiske spil, at både Julius Cæsar og Marcus Antonius begærede hende. Jeg læste, at hendes ældgamle egyptiske hemmeligheder og det, der gjorde hende en af de smukkeste kvinder i oldtiden, lå gemt i naturlig kosmetik og pleje. Hun tog bad i mælk og honning for at pleje sin hud. Pulveriseret tørret pulver fra appelsinskal kan sammen med mælk gøre underværker for din hud. Hvis du skræller en appelsin og lægger skallerne ud i solen for at tørre, kan du pulverisere dem og blande op med mælk.

Hun kendte til en af verdens ældste terapeutiske urter lægeplanten Aloe Vera. Selvom aloe består af hele 99 % vand indeholder ekstrakt fra den mere end 200 aktive næringsstoffer. Aloe Vera heler huden med sin anti-inflammatoriske egenskaber, helbredende evner. Det synlige resultat er et levende skær af ungdommelighed. Til hår og negle havde hun Henna. Håret vaskede hun med kokosmælk og jomfruolivenolie, fordi det styrker og blødgør håret. Til øjenskygge, pudder, rouge, og læbe nuancer anvendte hun mineralske kosmetiske stoffer som titandioxid, zinkoxid, og glimmer. Hendes parfume var røgelse, der blev opdaget i Mesopotamien for omkring 4.000 år siden. De mest almindelige dufte inkluderede kanel og krydderier, som moderne videnskab bekræfter, øger en mands seksuelle ophidselse. Kleopatras kamre var fyldt med smukke lugte, hvor sjældne Røgelser brændte hele tiden, Hun smurte sin krop med duftende olier, så de, der nådigst blev inviteret ind i hendes kamre ville tro, at de var i nærheden af en smuk blomst.


Og nu blev jeg rigtigt interesseret. Jeg læste om andre naturlige produkter, og fandt ud af, at der var meget, jeg ikke vidste. Fedtet hud kan virkeligt være et problem. Bumser og hudorme er en forbandelse, men det er der også råd for. Accelererende udskillelse af talg fra hudens porer kan ganske simpelt modvirkes med en naturlig sæbe med kølende og fugtgivende egenskaber. Agurk-pasta – ja jeg troede heller ikke jeg læste rigtigt – kombineret med mælk vil forfriskede huden og affedte den.

Døde hudceller samler sig på ens ansigt sammen med olie og snavs. Huden kommer til at se mørkere og kedeligere ud. Eksfoliering er nødvendig for at fjerne døde hudceller og lade huden ånde. En hjemmelavet ’scrub’ af mandel, valnødder og mælk skaber en forynget hud. Mandler skal opblødes natten over. Herefter skal de males groft og tilsættes mælk for at danne en tyk pasta. Du kan også tilføje nogle knuste valnødder. Massér herefter dit ansigt og lad pastaen tørre. Grundig efter vask med lunken vand og dupning for at tørre efter en gang om ugen virker rensende på huden.

Jeg blev meget klogere på Body creme fra Australian bodycare og hele konceptet
Jeg ringede til min veninde. Jeg var nysgerrig. Hvor havde hun dog alt det fra, det hun fortalte den aften hun gik imod strømmen af fnis og grin. Hun fortalte mig om produkt serien fra Australian bodycare, som holder til i Vissenbjerg. Firmaet har eksisteret siden 1992, som producerer hudpleje produkter med ”REN samvittighed”, og de varer Australian bodycare er fremstillet med respekt for vores alle sammens klode for de kommende beboere.

Australian bodycare som navnet har været de sidste 27 år, og det med stor succes. De er også med i ordningen Miljø rigtig pakning samt Stop papirspild. Australian bodycare er siden 1992 bliver rost til skyerne. Udover det at sælge body care creme og økologisk kosmetik arrangerer de også ’events’, hvor de formidler sine mange tips og erfaringer. ‘Australian bodycare’ er, fortalte hun, på rekordtid blevet en den store vejleder for kendte personligheder i Danmark, når det kommer til klargøring af huden, inden man træder ud fra en eller anden begivenhed badet i fotografernes blitzende kameraer. Firmaet Australian bodycare produkterne er fra distributøren Astionpharma.