Børne regnbue paraply – Farverig salsa paraply

Henrik 29. oktober 2019 Kommentarer lukket til Børne regnbue paraply – Farverig salsa paraply
Børne regnbue paraply – Farverig salsa paraply

Børne regnbue paraply en farverig paraply til dig

Mange har fået øjnene op for fjerne caribiske turistmål. Et fantastisk tropisk klima, der veksler mellem varme og afkølende regn skaber ikke bare en frodig tropisk fauna, men også en anden kultur bygget op omkring salsaen. Musikken er det, vi kender Salsaen for.

Salsaens oprindelse er primært cubansk, men musikken har også fået fodfæste i Den Dominikanske Republik og Venezuela. På Cuba danses den overalt på de hvide strande, de små øer omkring Cuba, på barer, natklubber og ikke mindst i den verdensberømte kabaret Tropicana i Havanna. Salsaen er en sammensmeltning af spanske sange, den spanske guitar, Afro-cubanske slaginstrumenter og nordamerikansk jazz. Salsa inkorporerer også elementer af Rock, Rhytm & Blues og Funk. Musikken alene gør det ikke, det er en afslappet livsform, der siden 90’erne har gjort Cuba til et populært mål for danske turister.

Hofter, der ruller som kuglelejer, vrikkende bagdele og fremskudte brystpartier lader den besøgende ane det erotiske islæt, der er overalt på Cuba. Troperegnen er en daglig begivenhed. Det er en behagelig lunken regn, der inviterer til, at man lader pokker i det hele for blot at sidde på altanen og tage sig et brusebad i naturligt regnvand. Er der noget bedre end at lade regndråberne plaske ned i den smagsfulde punch fyldt med saft fra tropiske frugter? Sarte turistsjæle skynder sig dog i mange tilfælde at købe regnbue paraply, der fremstår i alle regnbuens farver.

Den farverige Børneparaply vinder frem overalt. I Danmark med et øget udbud af danseundervisning på aftenskoler og danseinstitutter er der gang i den. Forberedelser til karneval inkluderer salsaen i musik, dans og mangefarvede kostymer. På musikfestivalerne får paraplyen sin virkelige berettigelse, fordi det ikke just er lunken behagelig troperegn, der risler ned. På samme tid er paraplyen et lønligt håb. Den signalerer et ønske om en dansk sommer-salsa, der i det mindste ind imellem kan vise sig fra sine nådige side med sol og varme. Og ikke mindst liver den gevaldigt op i bybilledet på en regntung grå og kedelig sommerdag.

Børne regnbue paraply en farverig paraply til dig

Derfor kan der ingen tvivl om, at paraplyen har eksisterede længe end før 21AD i forskellige former. For eksempel, i det gamle Egypten udnyttede de fjer til at holde solen fra de personer der havde en høj status. Paraply var en slags solblokkere mekanisme. Men disse former var ikke bærbare. Forestil dig en købmand rejser langs Silkevejen, og han viser en person en nogle mærkeligt udseende enhed, der kan pakkes sammen og medbringes, hvor han går. Formålet er det indlysende, da den kan både blokere solen og beskytte en person mod regnen med sin baldakin spredt ud. Forestil dig at ærefrygt vedkommende må have haft. Det er et element, som alle har brug for, og så ideen kunne sprede sig som en brand på en varm og tør skovbund. Alt det kræver er en lille gnist, og hele skoven bliver flammer. Det er det samme med en lille opfindelse som denne nemlig paraplyen. Når folk så det kunne gøres, ville idéen hurtigt blive spredes til alle lande på jordens overflade, så ville alle have en blå paraply

I dag sælges millioner af paraplyer. Paraplyen er langt en af de mest universel anerkendte råvarer på jorden. Alle ønsker at have mindst én paraply. Men, nogle mennesker foretrækker at have flere paraplyer. Måske du ønsker en paraply der skal matche dit tøj, og så har du brug for en anden en i andre farver til at gå med, når du har et andet outfit på. Der er ingen tvivl om, at dette er et must-have at have, og i sær en paraply der er fri for reklamer, folk er trætte af at skulle tvinges til at se på reklamer over alt, og gider ikke se dem på en paraply.

Find en billig paraply her uden reklamer.

Opfindelse

Vil du læse om en stor opfindelse som rigtig mange mennesker bruger verden over hver eneste dag, så er det her du kommer frem til en interessent tekst

Comments are closed.