Fødselsplakat med barnets oplysninger er et hit

Line 8. januar 2019 Kommentarer lukket til Fødselsplakat med barnets oplysninger er et hit
Fødselsplakat med barnets oplysninger er et hit

Fødselsplakat & Dåbsplakat – en god gaveidé

Når der kommer en lille ny til familien er der en masse ting at gøre for forældrene. Der skal laves et børneværelse, der skal sikkert holdes en barnedåb eller fødselsfest og så skal familien skal introduceres for den lille baby. Familien får travlt med at hjælpe de nybagte forældre og finde på gaver til den lille ny.

Barnet får typisk en masse gaver til sin aller første fest. En gave som er meget populær til dåben er den personlige fødselsplakat – også kaldet dåbsplakat. Det er en plakat som indeholder oplysninger om barnet. Typisk skriver man barnets navn og fødselsdato og andre oplysninger omkring barnets fødsel på plakaten. Det kan eksempelvis være sted for fødslen samt barnets højde, vægt og tid for fødslen.

En personlig dåbsplakat er en gave der vækker glæde i familien. Forældrene kan stolt vise plakaten frem og udstille den i det lille hjem.

Pryd barnets værelse med en fødselsplakat

fødselsplakat

Den personlige fødselsplakat er oplagt som pynt på barnets værelse. Tænk derfor gerne over at farverne på plakaten skal matche farverne på barnets værelse. Brug gerne masser af farver og sjove figurer eller dyr på plakaten. Farver kan være med til at vække barnets interesse for plakaten og udvikle synssansen.

Byd barnet velkommen i familien med en personlig fødselsplakat

Plakaten kan også virke som en informativ tavle, som familien kan inspicere. Dåbsplakater er også til gavn for ældre søskende, der kan læse og forstå plakaten. Når babyen bliver ældre og selv kan læse er det også et sjovt minde at beholde. Med dåbsplakaten kan man ligesom med barnets bog tænkte tilbage på hvad der skete for mange år siden da der kom en lille ny til verden.
Sådan laver du barnets personlige fødselsplakat
Man kan vælge at designe sin egen plakat. Det kan eksempelvis gøres ved at klippe og klistre med karton og fotos. Man kan så tilføje flotte, informative tekster omkring barnet. Hvis barnet har nogle ældre søskende kan de hjælpe med at pryde plakaten med tegninger eller anekdoter.

Man kan også vælge at designe barnets personlige plakat på computeren. Man kan så printe den eller få den trykt på et trykkeri.

Alternativt kan man bestille en plakat på nettet. Her kan man finde mange forskellige, flotte skabeloner hvor man kan indtaste de oplysninger der skal stå på plakaten. Se et stort udvalg af personlige dåbstavler her.

En flot finish til en god, personlig plakat er at montere den i en ramme. Du kan eksempelvis købe flotte rammer i Ikea.

Comments are closed.