Køb ny mikroovn – Få mere ud af mikroovnen

martinhansen 29. oktober 2019 Kommentarer lukket til Køb ny mikroovn – Få mere ud af mikroovnen
Køb ny mikroovn – Få mere ud af mikroovnen

Er det tid tid til at køb ny mikroovn så se mere her nu

I langt de fleste danske hjem finder en mikroovn. Der er dog mildest talt meget stor forskel på, hvor meget og ikke mindst hvordan de bliver brugt. Hvis du er som mange andre, så bliver mikroovnen primært brugt, når du har små børn, til at lave popcorn og til at varme lidt ting i ny og næ. Rent faktisk så rummer mikroovnen dog langt flere muligheder end dem, som de fleste bruger den til. Der er ingen tvivl om, at pris og kvalitet generelt hænger sammen. Sådan er det også med mikroovne, men selv hvis du køber en billig mikroovn, kan du lave disse ting.

Køb ny mikroovn spar både tid og penge

Der er mange gode grunde til at bruge mikroovnen mere i sin madlavning. To af de grunde der nok for mange vægter rimelig højt er tid og penge. Du kan faktisk spare begge dele ved at bruge mikroovnen. Mange har den opfattelse, at en mikroovn er dyr i strøm – det er den også, og den koster meget mere end eksempelvis en ovn eller en kogeplade. Der er dog også den store forskel, at man bruger den i langt kortere tid, den bruger derfor på den lange bane ofte mindre strøm, og er derfor billigere.

5 eksempler på mad du kan lave i mikroovnen

Du ved allerede, at du kan lave mikropopcorn, du kan varme retter, du kan tø ting op, og du har måske også hørt noget om, at man kan lave bacon. Men her er 4 ting, som du måske ikke vidste, at du kunne lave.

Majskobler – læg en majskolbe på en tallerken, gerne med et par af bladene på. Giv den 90-100 sekunder, omring 3 minutter hvis der er to. Skal du lave dem på traditionel vis skal di først koge vand og give dem ca. 15-20 minutter, så du sparer masser af tid.

Bagt kartoffel – en bagt kartoffel er super lækkert, men i ovnen tager det en time eller mere at lave en god bagt kartoffel. I en mikroovn kan det gøres på 6-8 minutter alt efter størrelsen. Dog er det svært at lave mere end to af gangen.

Fisk – fisk er faktisk noget af det der egner sig utrolig godt til at blive lavet i mikroovn. Når man laver ting i mikroovnen, bliver det tilberedt indefra, og det er godt især i forhold til fisk. Det kan nemt blive tørt i en ovn, men damper du det eller laver det i mikroovnen, er du næsten garanteret lækker fisk hver gang.

Havregrød – der er mange der godt kan lide havregrød om morgenen, men det kan være lidt besværligt at stå med. Ikke mindst fordi det kræver at du passer det og ikke bare kan lade det sted. Put blot havregryn, mælk/vand og lidt salt i en dyb tallerken og giv det et halvandet til to minutter og så er den klar.

 

Comments are closed.