Køb snapseengel og gør frokostbordet komplet med en snapseengel

Henrik 28. januar 2019 Kommentarer lukket til Køb snapseengel og gør frokostbordet komplet med en snapseengel
Køb snapseengel og gør frokostbordet komplet med en snapseengel

Køb snapseengel med 2 funktioner pynt eller glas

Hvis man for alvor vil imponere sine gæster til frokoster og lignende arrangementer, kan man med fordel vælge at købe en eller flere af disse snapseengle i rød, grøn blå eller andre farver. Selve snapseenglen er smukt udformet af nogle af de bedste glaspustere i Danmark. Englens form er både smuk, elegant og velegnet til når man drikker snaps, akvavit eller lignende. Køb snapseengel her de er cirka 10 cm høj, og deres bund er cirka 5 cm i diameter. Resultatet af dette er et smukt og unikt engleformet snapseglas der kan indeholde næsten præcis lige så meget snaps som et standard snapseglas.

Køb Snapsengel

Noget af det der er med til at gøre snapseenglen helt unik og i en klasse for sig er dens yndefulde røde vinger. Foruden at se smukke ud, tjener de flotte riflede vinger også et meget vigtigt formål. Når man drikker af snapseenglen gør vingerne det muligt for englen at stå på hovedet uden at vælte. At vingerne på denne måde fungerer som støtteben, betyder at det er muligt at stille snapseenglen fra sig, selvom man ikke har drukket ud.

Køb snapsengel de passer perfekt til frokost bordet

En rød snapseengel er på mange måder et aldeles smagfuldt og godt valg af snapseglas. En af de tider på året hvor rigtig mange danskere gør brug af snapseglas er om julen, og netop på denne tid af året er en snapseengel i rød særligt relevant. For det første er englen et utroligt vigtigt symbol når det kommer til julen. Den indgår i juleevangeliet og de salmer vi synger i kirken, samt i de sange vi synger når vi danser rundt om træet. Engle er også populære som julepynt af forskellige arter, og derfor er det også et oplagt valg at vælge en engel som snapseglas.

Snapseenglens røde vinger har desuden også en relevans for julen. Rød er nemlig den farve de allerfleste forbinder med jul. Julehjerter, julemandens tøj, Rudolfs næse og mange kræmmerhuse og julekugler er alle sammen røde. De røde vinger på en snapseengel vil altså passe utroligt godt til brug ved julefrokoster og lignende i juletiden. Naturligvis kan snapseenglen også sagtens bruges ved alle mulige andre lejligheder, for eksempel påskefrokoster, bryllupper eller lignende.

Derfor er en snapseengel i sølv det perfekte valg af snapseglas

De fleste ser englen som et symbol på harmoni, livsglæde og fred. Af den grund er dette engleformede snapseglas det perfekte valg hvis man er på udkig efter nye snapseglas. Når familie og venner er samlet omkring bordet sænker der sig en fred og en ro der kan være svært at sammenligne med noget andet. Efterhånden som folk får noget at drikke, kommer livsglæden også i den grad til udtryk. Køb Snapsengel med sølv farvede vinger er altså det perfekte valg af snapseglas til dem der værdsætter den unikke stemning der breder sig når man sætter sig til bords med ens nærmeste venner og familie – hvad enten det er til en julefrokost, et bryllup eller noget helt tredje.

Snapseenglen i sølv er rent håndværksmæssigt et reelt vidunder. Den er et bevis på at glaspusterkunsten er ikke længere hører til i fortiden. Selve formen på englen er perfekt udformet, og de to riflede vinger ser ikke kun smukke ud, men har også en anden funktion. Vingerne fungerer som støtteben til snapseenglen, hvilket gør det muligt at stille den på hovedet og fylde snaps eller akvavit i, uden fare for at den vælter. Køb Snapsengel her den har højde på 10cm, og dens fod er 5 cm i diameter.

En sølv snapseengel kan bruges året rundt

Køb Snapsengel i sølv passer til stort set alle lejligheder, hvilket betyder at den i princippet kan bruges året rundt. En af de ting der blandt andet kendetegner julen er englene. Det var blandt andet englene der i bibelen fortalte de tre hyrder at en ny konge var født. På den måde passer en snapseengel i sølv perfekt til julefrokosten, hvor det ofte også er vigtigt at gøre noget ud af bordpynten. En sølv snapseengel fungerer som snapseglas, samtidigt med at den pryder bordet med den skønhed.

Også til påske er snapseenglen perfekt at stille på frokostbordet. Englen er som bekendt et symbol på fornyelse og renhed, og disse begreber går hånd i hånd med historien om genopstandelsen som vi fejrer i påskedagene. Når snapseenglen ikke står på bordet, kan den sagtens fungere som en pyntegenstand i sig selv, og stå udstillet på en hylde eller lignende.

Comments are closed.