Sebra – Lækkert babyudstyr, legetøj, og møbler til børneværelse

laerkeoglilebror 17. januar 2015 Kommentarer lukket til Sebra – Lækkert babyudstyr, legetøj, og møbler til børneværelse
Sebra – Lækkert babyudstyr, legetøj, og møbler til børneværelse

Køb Sebra billigt hos LaerkeogLillebror.dk

Hos LaerkeogLillebror.dk finder du et kæmpe udvalg af babyudstyr, legetøj og møbler til dit børneværelse. Vi har alle de store mærker blandt andet, Sebra, Smallstuff, By Klip Klap, Roomate, By Klip Klap, Done By Deer, Acerbike, Swimfinn, Wonderhagen, Design Letters og Wishbone.

Du finder altid et godt tilbud på forskellige pakker med stor rabat. Køb eksempelvis ammepude sengerand, og puslepude sammen og få 15% rabat på hele din ordre inkl. fri fragt. Som noget nyt har vi også lavet en lækker gavepakke fra Design Letters som indeholder den flotte Arne Jacobsen tallerken, kop og bestik til en super pris. Du finder også et stort udvalg af barselsgaver hvor der virkelig er kælet for kvaliteten og sammensætning.  Så giver du en barselsgave der virkelig vil blive værdsat hos modtageren.

Bliv inspireret med flotte legemadrasser fra By KlipKlap – Sebra

Til hjemmet har vi de lækre legemadrasser fra By Klip Klap. Foldemadrasserne er i en super flot og lækker kvalitet der kan bruges både på børneværelset og i hjemmet. By KlipKlap madrassen findes i flere forskellige farver og du kan også supplere med en By KlipKlap børnestol i en lækker kvalitet.

I vores afdeling for udeleg handler vi med Danmarks måske smarteste løbecykel fra Wishbone. Wishbone løbecyklen købes som en 2-ien eller 3-ien model. 3-i-en modellen er en 3-hjulet ckel og løbecykel i samme produkt. En Wishbone løbecykel kan udvides i takt med at dit barn vokser og virker helt frem til 6 års alderen. Med Wishbone får du en lækker løbecykel med masser af forskellige tilbehør der kan holde i mange år.

Sammen med din løbecykel kan du supplere med de flotte EGG cykelhjelme til børn. Cykelhjelmen fra EGG finde i to forskellige størrelser (small og medium) og med et utal af skins. EGG skins trækkes nemt hen over hjelmen så du kan skifte udseende og design lige så tit du ønsker det. En EGG cykelhjelm kan også bruges som skihjelm eller som skaterhjelm om sommeren.

Se alle de lækre Sebra nyheder

Vores store Sebra sortiment inkluderer alt lige fra Sebra ammepude, puslspude og sengerand til blandt andet Sebre børnemøbler, tavler, bogstaver samt den flotte Sebra lampe der passer på ethvert skrivebord på børneværelset. Hos Laerkeoglillebror.dk finder du altid et godt Sebra tilbud og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev kan du få en rabatkode på 5% i hvert nyhedsbrev.

Vi kan også hjælpe dig hvis du gerne vil betale med børnepenge. Med vores ViaBill betalingløsning kan du betale over 24 måneder rente og afdragsfrit. Så bliver det vist ikke billigere.

Vi ses til en super lækker shopping oplevelse hos Laerkeoglillebror.dk

Comments are closed.