Spar hvor spares kan fx på blæk til printeren

martinhansen 25. juli 2018 Kommentarer lukket til Spar hvor spares kan fx på blæk til printeren
Spar hvor spares kan fx på blæk til printeren

Spar hvor spares kan på blæs til printeren

Det er nok de absolut færreste, der står i den luksussituation, at de ikke ved hvad de skal bruges deres penge til. For langt de fleste af os, handler det nemlig i høj grad om hvad vi har råd til, og ikke mindst hvad vi ikke har råd til.  Det handler for langt de fleste om prioriteter, hvis man skal have råd til en ting, er man nødt til at droppe en anden.

Jo mere man kan spare i på de lidt kedelige ting i dagligdagen, jo mere er der også at bruge til de lidt sjovere ting. Hvad de sjove ting er, er naturligvis forskelligt fra person til person, men blandt de mest populære ting finder man rejser, restaurantbesøg og lignende.

Der findes mange forskellige måder at spare penge på, og vi har her samlet en lille række af råd, der langt hen af vejen handler om alternativer, og hvordan branding effektivt får os til at betale mere for varer, end de behøver at koste. Vidste du eksempelvis at du kan spare op mod 80% på blækpatroner fra HP, hvis du vælger en kompatible patron i stedet for en original, selvom indholdet er det samme. Sådan er det med mange ting i det daglige, lige fra opvaskemiddel til danskvand.

Spar hvor spares kan på blæs til printeren

Et andet sted hvor branding og mærkevarer spiller en kæmpe rolle, er indenfor madvarer. Et af de bedste eksempler der findes er Coca-Cola og Pepsi, som også er blandt verdens absolut største brands. Der er utallige andre producenter af cola der tilbyder lignende produkter, der langt hen ad vejen smager rimelig ens, men alligevel foretrækker stort set alle en af de to. Det er dog ikke nødvendigvis her, at der er de helt store penge at spare. For det første drikker du forhåbentlig ikke flere liter om dagen, og for det andet har de to så travlt med at bekrige hinanden, at der altid er tilbud på dem.

Steder hvor du kan få store procentvise besparelser er steder som yoghurt, mælk, pålægchokolade, ost, pålæg og lignende. Hvis du vælger kædernes egne mærker, frem for de store mærker, kan du hurtigt spare omkring 20-30%, og selvom det måske ikke lyder af så meget på noget til 15-20 kroner, så kan det på månedsplan hurtigt blive til tusindvis af kroner.

Det kan være en god ide at prøve at lave nogle blindsmagninger i familien og se om i overhovedet kan smage forskel på den dyre og den billige juice, den dyre og den billige hamburgerryg  og den dyre og billige syltetøj. Der hvor i ikke kan, ja, det er der i starter med at spare.

 

Comments are closed.